Bliv Stresscoach

LÆR STRESSCOACHING OG BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH HOS OS!

Vi tilbyder en professionelt udviklet individuel Stresscoach uddannelse, hvor I er max. 4 personer på hvert modul. Dette giver dig en velfunderet og etisk forsvarlig uddannelse, hvor du efterfølgende vil være istand til at give professionel stressrådgivning, og hjælpe såvel enkeltpersoner som virksomheder med deres stress.

Der er mange forskellige Stresscoach uddannelser på markedet, men vi er stolte af at kunne tilbyde vores uddannelse i samarbejde med Coaching Academy USA (www.coachingacademyusa.com) som de eneste aktører i Danmark.

Vores Stresscoach uddannelse er baseret på traditionelle psykologiske redskaber, information om krisehåndtering, velfungerende stresscoaching principper og uddannelsen bliver konstant videreudviklet i takt med nye veldokumenterede forskningsresultater om stress offentliggøres og efterprøves.

Uddannelsen baseres på et 2 x 2 dages moduler, med praktiske coaching øvelser imellem modulerne, og du vil modtage en omfattende viden om stress, praktisk undervisning i stress rådgivning og stresscoaching og de konkrete værktøjer og metoder til stresshåndtering.

Fordi I er max 4 studerende på hvert modul, får du mere supervision, mere individuel rådgivning, mere spørgetid samt mulighed for individuel sparring efter endt kursusforløb, og du bliver klædt forsvarligt på til at coache stressede klienter fremadrettet.

Vores Stresscoach uddannelser indeholder:

Viden og forståelse af stress, psykisk, fysisk og biologisk.
Forståelse af det stressede menneske i krise
Principperne bagom stresscoaching
Redskaberne til din stresscoaching
Den mentale tilgang til stresscoaching
Praktisk stresscoaching med øvelser og supervision
Stress på arbejdspladsen – det psykiske arbejdsmiljø
Introduktion til meditation og mindfulness
Afsluttende prøve for certificering
Efterfølgende sparring og supervision
Diverse materiale

Vores Stresscoach uddannelse er åben for alle med interesse for stress, og alle kursister modtager et diplom efter gennemført uddannelse og prøve. For at blive certificeret Stresscoach skal du dog have en anerkendt uddannelse som coach, terapeut, psykolog, sygeplejerske, behandler eller lign.

Vi starter stresscoach uddannelser hver måned og vores uddannelse kan tilrettelægges efter vores kursisters behov, og kan derfor godt finde sted i weekender, såfremt kursisten foretrækker dette.

Pris DKK 6000,00 inklusiv materiale.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail info@stressklinik.dk
eller på telefon 29 800 150 for yderligere information.

image