Foredrag

FOREDRAG OM STRESS

Hver 10. ansatte idag er så stresset at vedkommende har brug for hjælp og er i risikogruppen for et længere sygefravær. Derfor er forebyggelse af stress i virksomheder idag essentielt.

En effektiv indsats mod stress vil reducere sygefraværet hos virksomheder og omkostningerne ved at afhjælpe og forebygge stress i virksomheder er meget små i sammenligning med de konsekvenser, det kan få ikke at foretage nogle stressreducerende tiltag i virksomheden.

Vores stress foredrag har en længde på ca 1.5 time. Vi fortæller om tilstanden stress og hvordan man genkender stress hos sig selv og hos sine kollegaer, hvordan man forebygger stress, hvordan man kommer videre når man først er ramt af stress.  I får den nyeste viden og de nyeste tal om stress, samt konkrete stress reducerende værktøjer.

Pris kr 6.500,00 ex moms


FOREDRAG OM EKSAMENSANGST TIL
SKOLER OG GYMNASIER

I takt med at kravene forøges til de videregående uddannelser øges presset også hos de unge uddannelsessøgende, hvilket kan mærkes hos læger, forældre, lærere og ikke mindst de unge selv.

Et rekordstort antal unge går ned med stress, depressioner og angst for ikke at slå til i en eksamenssituation eller måske over ikke at kunne komme ind på en videregående uddannelse. Flere og flere elever begynder at tage medicin op til eksamen, hvilket i de fleste tilfælde er helt unødvendigt.

Vi tilbyder et inspirerende og lærerigt foredrag for eleverne der informerer om stress og hvorfor deres krop og hjerner reagerer som den gør i en stresssituation, og hvordan man forebygger eksamensangst. Vores foredrag giver eleverne nogle rigtigt gode redskaber til at ruste sig bedst muligt på en kommende eksamenssituation, og også til forebygge stress fremover. Varighed ca 1. time

Pris kr 4.500,00 ex moms

FOREDRAG OM SØVN

“Sover du godt?” Mindst en halv million danskere sover rigtigt dårligt, og har svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen. Vi tilbyder et relevant foredrag om vigtigheden af god søvn, hvad sker der i hjernen og kroppen når vi ikke sover nok, den nyeste viden om søvn og de gode redskaber til den gode og rigelige søvn – for man kan selv gøre rigtigt meget for at forbedre sin søvn. Varighed på foredrag er ca. 1,5 time inklusiv tid til spørgsmål.

Pris kr 6.500,00 ex moms

For mere kontakt kontakt os på telefon 29 800 150